Sluk tørsten i koldt vand

Lunkent vand fra hanen er ikke ligefrem et hit at slukke tørsten i. Drikkevandskølere sikrer koldt vand.

En drikkedunk medbragt hjemmefra kan hurtigt blive tømt i forhold til længere skoledage, og at fylde den op igen med lunkent vand fra hanen på toiletterne er ikke altid sagen.

​Hos Living Water har vi siden 1999 beskæftiget os med salg og service af drikkevandskølere, der kobles direkte på vandforsyningen. Vi gør det både i bordmodeller, gulvmodeller​, indbygningsmodeller og drikkefontæner. Alle for at sikre koldt, tilgængeligt vand til lange skoledage. Bl.a. kan man fra såkaldte drikkevandsfontæner drikke direkte fra en "drikketud" eller fylde i glas eller drikkedunk.

Sundt alternativ

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du drikker vand flere gange om dagen - ca. 1-1½ liter væske om dagen. Vand slukker tørsten og indeholder ingen kalorier. Dog har undersøgelser også vist, at skoleelever helt ned til 5. klasse drikke for mange energidrikke. Samtidig drikker børn og unge i gennemsnit ½ liter sodavand og saft hver anden dag. Dog er børn og unge også begyndt at drikke mere vand, og er der koldt vand tilgængeligt kan det medvirke til, at tørsten oftere bliver slukket i vand.

Tilbud på HPDC drikkevandsfontæner

HPDC er en drikkevandsfontæne som giver mulighed for at kunne drikke vand direkte ved benyttelse af den specielle 'drikketud' eller ved at påfylde glas eller drikkedunke fra den almindelige tappehane.​

Tilbud kr. 4800,-

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fri levering ved køb over kr. 1000,- (Gælder brofaste øer i Danmark)

Living Water

CVR-nummer:33880235 

​Tornballevej 111, 8381 Tilst

Find vej med Google map

Tlf.: 86930337

E-mail: info@living-water.dk

En del af EasyWater